Uw toegang tot subsidies dankzij kwaliteitsaudits met meerwaarde

Dienstverlenervoordekmo-p-828x240

Geef uw klanten subsidies op uw facturen

Dankzij uw kmo-portefeuille registratie kunnen uw Vlaamse kmo-klanten genieten van een financiële tussenkomst van de Vlaamse overheid.

Meer weten?

kmop-academy-logo

Uw gids voor, tijdens én na uw registratie

Krijg toegang tot alle informatie die u kan helpen om uw kmo-portefeuille registratie te behalen en te behouden.

Meer weten?

Geef uw klanten een maximale garantie op een kwaliteitsvolle dienstverlening

Het Qfor-kwaliteitslabel geldt als dé kwaliteitsmaatstaf in de Learning & Consulting wereld? Dankzij uw Qfor-erkenning weten uw klanten dat zij in zee gaan met een professionele organisatie.Dankzij Qfor geniet u ook van een vereenvoudigde toegang voor het behalen van uw kmo-portefeuille registratie of de erkenning ‘Chèques-Formation’ van het Waalse Gewest.Ook sectoren zoals de voeding- of veiligheidssector werken samen met Qfor.

Meer weten?

Geef uw klanten toegang tot de ‘Chèques-Formation’ van het Waalse Gewest

U biedt opleidingen aan in het Waalse Gewest? Ook uw klanten die gevestigd zijn in het Waalse gewest kunnen genieten van subsidies voor uw diensten, door gebruik te maken van de ‘Chèques-Formation’.

Meer weten?

Eind 2016 voert Management Information een structuur- en naamswijziging door.
Alle certificatie-activiteiten die tot dan toe ondergebracht waren in Management Information gaan over naar de dochteronderneming CertUp.
In 2017 worden de certificatie-activiteiten van CertUp uitgebreid met ISO 9001 en ISO 29990 audits.
Voor meer informatie over ISO 9001- en ISO 29990-certificatie voor learning en consulting organisaties, contacteer ons op 02 414 25 00 of stuur een mail naar audit@maninfo.